Újabb bűnbandát számoltak fel Szabolcsban: így csaptak le a cigicsempészekre

MTI   
  Megosztom
Újabb bűnbandát számoltak fel Szabolcsban: így csaptak le a cigicsempészekre

Mintegy 25 millió forint értékű csempészett cigarettát, technikai eszközöket és járműveket foglalt le egy rajtaütésben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte a hatóság sajtóreferense.

A NAV éjszaka csapott le a csempészekre, amint éppen 17 ezer doboz adózatlan dohányárut szállítottak. A szállítás módja a pénzügyi nyomozókat is meglepte, a bűnözők egy terepjárót málháztak fel a cigarettával, az autó tetején és oldalán helyezték el a gondosan összecsomagolt csempészáru

- mondta Simon Béla, aki kitért arra is, hogy a csempészeknél tartott házkutatáson újabb nagy mennyiségű adózatlan cigaretta, hőkamera, valamint kézi adó-vevő készülék is előkerült.

Az illegális dohányárut, a szállításhoz használt járművet és az eszközöket lefoglalták, a NAV jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indított nyomozást. Az ügyben három férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűnbanda

cigaretta

csempészet

cigaretta

cigarettacsempészek

lefoglalás

nemzeti adó- és vámhivatal

nav