Autósok figyelem: ezeken az útvonalakon számíthatunk fennakadásra

MTI   
  Megosztom
Autósok figyelem: ezeken az útvonalakon számíthatunk fennakadásra

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani március 27-én reggel és délután az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár vezetési gyakorlata miatt Szolnok és Táborfalva között.

Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár 2020. március 27-én vezetési gyakorlatot hajt végre Szolnok és Táborfalva közötti útszakaszokon.

Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útszakaszokon:

  • 2019. március 27. 06:00-08:00 között - Szolnok-Táborfalva (Szolnok- 4. számú főút - Törtel - Cegléd - Csemő - Lajosmizse - Táborfalva vezetési gyakorlat pálya)
  • 2019. március 27. 14:30-16:30 között - Táborfalva-Szolnok (Táborfalva vezetési gyakorlat pálya - Lajosmizse - Csemő - Cegléd - Törtel - 4. számú főút - Szolnok bázis)

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlop elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

honvédelem

forgalom

közlekedés