Óriásit változik a menetrend: vonat helyett pótlóbusz jár csak ezen a szakaszon

MTI   
  Megosztom
Óriásit változik a menetrend: vonat helyett pótlóbusz jár csak ezen a szakaszon

A június 19-ig tartó időszakban egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs és Nyíregyháza között.

Vonatpótló buszok járnak Szerencs és Nyíregyháza között május 8-tól felújítási munkálatok miatt - tájékoztott szerdán a Mávinform. A közlemény szerint a június 19-ig tartó időszakban egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szerencs és Nyíregyháza között az utasok InterCity-k helyett közvetlen IC-pótlóbuszokkal utazhatnak, melyek csak Tokajban állnak meg.

A vonalszakaszon komplex felújítást végeznek a vasúti pályán, állomások vágányain és a felsővezetékein, közölte a Mávinform.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szerencs

nyíregyháza

vonat

vonatpótló

busz

közösségi közlekedés