Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a kirándulni vágyóknak: hétvégén ismét kinyit a siófoki Nagystrand

A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően február utolsó hétvégéjén, szombaton és vasárnap ismét megnyitja kapuit a sétálni vágyók előtt a siófoki Nagystrand 9 és 18 óra között – olvasható a város honlapján.

Az elmúlt hetekben tömegek zarándokoltak a Balaton partjára, s bár a fagy engedett már szorításából, erősen olvad a partmenti jég, arra lehet számítani, hogy ismét sokan felkerekednek.

Dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester a közösségi médiában jelentette be, a hétvégére kinyitják a Nagystrandot.

Ezzel is minél nagyobb teret biztosítunk a kötelező távolságok megtartásához azoknak, akik a várható enyhe időben szeretnének a parton sétálni. A Rózsakert felőli gyalogos bejárót, a teherporta kapuját és persze a főbejáratot is kinyitjuk szombaton és vasárnap 9-től 18 óráig. Vigyázzunk a starnd területén a rendre és tisztaságra. Belépés csak gyalogosan. A part előtti részen még meglévő jég életveszélyesen vékony, ne próbálkozzon rámenni senki! Egyébként kellemes sétát kívánok mindazoknak, akik belátogatnak oda

- mondta a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

siófok

nagystrand

strand

nyitás

séta

jég

fagy

balaton

kirándulás