Sűrítik a menetrendi hajójáratokat: ezen a szakaszon hosszabb üzemidővel működik a komp

MTI   
  Megosztom
Sűrítik a menetrendi hajójáratokat: ezen a szakaszon hosszabb üzemidővel működik a komp

Május elsején megháromszorozzák a menetrendi hajók indítását Fonyód-Badacsony között a többi naphoz képest, a komp májustól hosszabb üzemidővel közlekedik Szántód-Tihany útvonalon - a Balatoni hajózási Zrt. (BAHART) honlapjának tájékoztatása szerint.

Május elsején Fonyód felől 8-19 óra, Badacsony felől 9-20 óra között óránként indulnak a menetrendi hajók. Május 1-től már a hét minden napján közlekednek hajók Fonyód-Badacsony és Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalakon, sétahajó járatok pedig Siófok, Balatonfüred és Keszthely kikötőkből. Hétvégenként már Balatonmáriafürdő-Balatongyörök-Szigliget-Badacsony útvonalon is járnak menetrendi hajók, valamint Balatonmáriafürdő kikötőből is indul sétahajó. A komp májustól esténként tovább közlekedik: Szántód felől 6.40-21.20, Tihany felől 7.00-21.40 között 40 percenként indulnak a járatok.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

komp

hajókikötő

hajók

fonyód

badacsony

balatonmáriafürdő

szigliget

keszthely