Átmenetileg korlátozzák a turistaforgalmat: csak így lehet túrázni Nógrádban

HelloVidék   
  Megosztom
Átmenetileg korlátozzák a turistaforgalmat: csak így lehet túrázni Nógrádban

Az Ipoly Erdő Zrt. felhívja a túrázók és erdőlátogatók figyelmét arra, hogy vadászatok zajlanak állományszabályzás céljából.

Kirándulás, túrázás előtt jó tudni, hogy milyen szabályokat kell betartanunk a meglátogatott területen. Mert bizony nem mindig járhatjuk a túraösvényeket szabadon. Ahogy arról az Ipoly Erdő Zrt. beszámolt, a turistaforgalom átmeneti korlátozása lépett életbe a Nyugat -Cserháti Erdészet területén! 2023. január 12-én a Nyugat -Cserháti Erdészet vadlétszám apasztás céljából vadászatot szervez. A pontos területeket az alábbi térképen jelölték.

A vadászatok által érintett területeken élet- és balesetvédelmi okokból, egyes turista- és erdészeti utak használata ideiglenes korlátozás alá kerülhet

- hívták fel a figyelmet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

túrázás

kirándulás

nógrád

nógrád megye