Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

HelloVidék   
  Megosztom
Több tonnás magyar hajó süllyedt el a Dunán: mutatjuk a baleset részleteit

Elsüllyedt egy több tonnás magyar teherhajó a Duna németországi szakaszán. A 85 méter hosszú monstrum teljesen a víz alá került - számolt be róla a Tények. 

Mint mondták, egy zsilipmedencében feneklett meg, egyelőre nem tudni miért. A fedélzeten két magyar férfi volt, a kapitány és a kormányos, gumicsónakkal menekültek a partra, beleeshettek a vízbe is, mert kihűlés miatt kórházba vitték őket. A hajó vasércet szállított, a baleset után rengeteg olaj kifolyt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

duna

hajó

teherhajó

baleset

elsüllyedt hajó