Ilyet még nem láttál: rollerezés közben tévedt el a német turista

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttál: rollerezés közben tévedt el a német turista

A fonyódi rendőröknek kellett kimentenie azt a német turistát, aki rollerezés közben tévedt el Csisztapuszta közelében. A 77 éves nőnek az ijedségen kívül nem esett baja.


 

A fonyódi rendőrkapitányság baleseti helyszínelője este fél kilenc körül a város külterületén, a csisztai csatornánál haladt, amikor a nádas felől halk segélykiáltásra lett figyelmes. Valaki "Hilfe-Hilfe!" kiáltással kért segítséget, de a sötétben nem látták a hangok forrását – írja a sonline.hu.

Mivel a segélykérés szakadatlanul folytatódott, a baleseti helyszínelő rádión riasztotta a kollégáit. Közben a szolgálati kézilámpájával a hang irányába indult, és a fénnyel próbált jelezni a bajbajutott számára, hogy a segítség már úton van. Az erősítéssel közösen, rövid időn belül meg is találták a nőt, aki az úttól már nagyjából egy kilométer távolságra, egy rollert maga mellett tolva körözött a nádas területén.

A 77 éves német hölgy elmondása szerint Fonyódról indult Csisztapusztára, de gyorsan besötétedett, ezért tévedt el.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

roller

segítség

fonyód