Forgalomkorlátozás az M0-s és az M5-ös csomópontjában: eddig tart az útlezárás

MTI   
  Megosztom
Forgalomkorlátozás az M0-s és az M5-ös csomópontjában: eddig tart az útlezárás

Burkolatjavítás miatt félpályás és teljes útlezárásra kell számítaniuk az autósoknak az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában október közepéig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A burkolatjavítási munkálatok már múlt kedden elkezdődtek a csomópont külső sávjában, azonban hétfő estétől kedd hajnalig teljesen lezárják az érintett útszakaszt, ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd.

A lezárás a csomópont azon ágát érinti, melyen a közlekedők az M5-ös autópályáról Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra. Pénteken este 20 órától szombaton reggel 10 óráig ismét teljes lezárás lesz a szakaszon. A térségben 60, illetve 40 kilométer per órás sebességkorlátozásra és csúcsidőben megnövekedett menetidőre kell számítaniuk a közlekedőknek - írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

autó

utazás

útlezárás

útépítés

forgalom