Kegyetlen drágulás élesedik napokon belülk: foghatják a fejüket a magyar autósok

HelloVidék   
  Megosztom
Kegyetlen drágulás élesedik napokon belülk: foghatják a fejüket a magyar autósok

Péntektől a benzinért és a gázolajért is még többet kell majd várhatóan fizetni. Előbbi bruttó 3 forinttal, míg a gázolaj beszerzési ára bruttó 4 forinttal lesz magasabb.

A holtankoljak.hu szerint a héten pénteken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik. Előbbi bruttó 3 forinttal, míg a gázolaj beszerzési ára bruttó 4 forinttal lesz magasabb.

A szakportál szerint az aktuális átlagárakat figyelembe véve, amennyiben a kutakon is megjelenik a fenti változás, az alábbi átlagárakon tankolhatunk péntektől:

  • 95-ös benzin: 581 Ft/liter
  • Gázolaj: 614 Ft/liter

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

üzemanyag

drágulás

ár