Döntöttek: ez lett az idei év körforgalma Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Döntöttek: ez lett az idei év körforgalma Magyarországon

Szigetszentmiklós nyerte az országos Év körforgalma versenyt. A Bajcsy-Zsilinszky utca és Gyári út kereszteződésében lévő körforgalomra több mint 2200 szavazat érkezett a határidőig.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata által kiírt pályázaton a Szigetszentmiklós nyerte az országos Év körforgalma versenyt - számolt be róla honlapján a város.

Virágokkal a Noske KincsesKert Kertészet, munkájukkal az Aries NKft. dolgozói járultak hozzá a körforgalom megújulásához,.

Az eredményhirdetést követően Nagy János polgármester ajándékcsomagot adott át az Aries NKft, ügyvezetőjének, Viola Zsuzsannának, és a kertészet tulajdonosának, Noske Olivérnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

szigetszentmiklós

körforgalom

verseny