Autósok, figyelem! Durva torlódás alakult ki az M0-son, erre kerülhetsz!

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Durva torlódás alakult ki az M0-son, erre kerülhetsz!

Új terelés miatt jelentős a torlódás M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Szigetszentmiklós térségében - közölte az Útinform szerda reggel a honlapján.

Azt írták, a 20-as és a 21-es kilométer között a forgalom a külső és a leállósávon halad. A kialakult torlódás meghaladta az 9 kilométert, így jelentős menetidőnövekedéssel kell számolni az érintett szakaszon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

szigetszentmiklós

autó

m0

m5

dugó

torlódás