Ittas sofőr okozta a szombathelyi balesetet: a sérültet kórházba szállították

HelloVidék   
  Megosztom
Ittas sofőr okozta a szombathelyi balesetet: a sérültet kórházba szállították

Ittas volt az a sofőr, aki szerda reggel balesetet okozott Szombathelyen a Bartók Béla körúton – tudósított róla a vaol.hu.

Egy Audi személyautó haladt a Jókai utca felől az uszoda irányába szerdán reggel, amikor a sofőr lassított a gyalogátkelőhelynél, de a mögötte érkező Toyota terepjáró vezetője ezt későn vette észre és az Audi hátuljának ütközött.

A balesetben az Audi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetet okozó Toyota vezetőjéről pedig információink szerint kiderült, hogy ittasan vezette a járművet, ezért a rendőrök vérvételre előállították.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

autó

baleset

autóbaleset

szombathely