Lezuhant egy vitorlázó repülő Dunakeszinél: a 17 éves áldozat belehalt életveszélyes sérüléseibe

HelloVidék   
  Megosztom
Lezuhant egy vitorlázó repülő Dunakeszinél: a 17 éves áldozat belehalt életveszélyes sérüléseibe

Életveszélyesen megsérült egy 17 éves fiatal lány, miután a vitorlázógépével lezuhant a Dunakeszi Repülőtéren – számolt be róla a Tények. A koponyája több helyen is betört és a lábai is nagyon súlyosan megsérültek. A portál értesülései szerint az egyik családtagja hívta a mentőket, miután a gépet nem látta a levegőben. A fiatalt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Úgy tudni, a turbulencia okozta a brutális balesetet.

Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, de a Blikk értesülései szerint a mentők gyors ellátása ellenére hétfőre belehalt a sérüléseibe. A lánynak nem volt túl nagy rutinja, gyakorló repülésre emelkedett fel vasárnap délután.

A portál információi szerint a repülőt csörlővel emelték a magasba, ekkor még nem merült fel probléma. A leválását követően néhány manővert is végrehajtott a levegőben, ám ezután egyelőre tisztázatlan módon gyorsan kezdett veszíteni a magasságából. A légügyi hatóság azt is vizsgálja, hogy esetleg időjárási körülmények vezethettek-e a tragédiához.

A fiatal nő életveszélyes sérüléseket, koponyasérülést szenvedett, már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Emelt szintű légútbiztosítás után lélegeztetve szállítottuk mentőhelikopterrel kórházba

– nyilatkozta a TV2 Tényeknek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vitorlázó repülőgép

repülőgép

baleset

utazás

sport

haláleset

tragédia