Újabb részletek derültek ki a szántódi kompbalesetről: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb részletek derültek ki a szántódi kompbalesetről: mutatjuk a részleteket

Máris kivizsgálta a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), hogy miként szabadulhatott el hétfőn délután a Tihany–Szántód vonalon közlekedő új balatoni szuperkomp.

Mint, ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Tihany–Szántód vonalon közlekedő új kompról elkezdtek lehajtani az autók a kikötés után, amikor megtörtént a baj. Egy szemtanú mondta el a Blikknek, hogy miután úgy 20 autó már lehajtott a fedélzetről, hirtelen a komp távolodni kezdett a parttól.

A BAHART most a Blikk kérdésre válaszolva azt írta: a kivizsgálás megállapította, hogy a hajó személyzete szakszerűen végezte a hajó kikötését, azonban kisebb műszaki probléma történt, a kötélrögzítőben meglazult a kötélzet, ami miatt a hajó kis mértékben eltávolodott a parttól.

A hajózási társaság közölte, hogy személyi sérülés nem történt, két gépkocsiban keletkezett kisebb anyagi kár, amelyek kártalanítását elindították.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

balaton

komp

baleset