Brutális hajóbaleset a Tiszán: itt vannak a részletek a szerencsétlenségről + Video

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális hajóbaleset a Tiszán: itt vannak a részletek a szerencsétlenségről + Video

Ahogy arról a Tények beszámolt, egy rendőrségi hajó szenvedett elképesztő hajóbaleset a Tiszán. Erről sokkoló videó készült.

Mint írják, a hajó hatalmas sebességgel ment neki egy komp kötelének, majd a tetejére borult. A videón jól látszik, ahogy a nagy erejű ütközéstől a hajó a levegőben pördült át. A fedélzeten csak a kapitány volt, úgy tudjuk, hogy nem sérült meg. A kompkezelő nyilatkozott a Tényeknek, azt mondja, hogy a hajós hibázott, mert várnia kellett volna, amíg leengedi a kötelet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hajóbaleset

tisza

tiszai hajóbaleset