Ingázók figyelem: így változik a közlekedés az M2-es gyorsforgalmin

HelloVidék   
  Megosztom
Ingázók figyelem: így változik a közlekedés az M2-es gyorsforgalmin

Útépítési munkák miatt részlegesen lezárják az M2-es autóút gödi csomópontját csütörtöktől augusztus 16-ig – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlemény szerint az M2-es autóút gödi csomópontjának részleges zárása miatt az előzetes tervek alapján augusztus 8. és 16. között nem lehet majd Budapest felé felhajtani a gyorsforgalmi útra, illetve Vác irányából nem lehet majd lehajtani Göd irányába - írja az Infostart.

A lezárás ideje alatt Göd város, illetve Göd felől az M2-es autóút akadálytalanul közelíthető meg a 25-ös jelű Dunakeszi-Révdűlő, Alagi pihenőhely, valamint a 34-es jelű Sződ, Sződliget csomópont felől – tették hozzá.

Közölték azt is, hogy a gödi csomópontban a 21107-es jelű mellékúton (gödi Munkácsy utcán) folyó építési munkák alatt időszakosan jelzőlámpás, illetve jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben.

A csomópontban az M2-es autóútról Budapest felől Göd irányába történő lehajtás, illetve Gödről az M2-es autóútra Vác irányába történő felhajtás a korlátozás ideje alatt továbbra is biztosított lesz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

útépítés

m2-es

magyar közút nonprofit zrt.