Ingázók figyelem: így változik a menetrend hétfőtől a Győr és Veszprém közötti vonalon

MTI   
  Megosztom
Ingázók figyelem: így változik a menetrend hétfőtől a Győr és Veszprém közötti vonalon

Hétfőtől péntekig Győr és Veszprém között a teljes útvonalon vonatpótló autóbuszok járnak.

A Mávinform közlése szerint a Győr-Veszprém vonalon Győrszabadhegy és Veszprém között október 6-ig pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend. Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek. Kivétel ez alól az augusztus 26-tól 30-ig terjedő időszak, amikor a teljes útvonalon, Győr és Veszprém között kell buszokkal utazni. Azt követően, jövő szombattól ismét Veszprém és Zirc között fognak járni a pótlóbuszok október 6-ig.

Nyúlon az Ipari elkerülő útnál és a Vasútsor utcánál lévő átjárókat átépítik, Kismegyernél, a 82-es út átjárójában pedig karbantartást végeznek. Több helyen gyérítik a vonatközlekedésre veszélyes növényzetet. Eközben folytatják az Eplény és Veszprém közötti rátóti völgyhidak és a csatlakozó pályarészek átépítését, felújítását is.

Kiemelték, hogy a közút vonalvezetése miatt többféle útvonalon biztosítják az eljutást pótlóbuszokkal az egyes településekre.

Vinye megállóhelyet a gyorsjáratú pótlóbuszok szintén nem érintik, ezért ide délelőtt közvetlen autóbuszok indulnak Győrből és Veszprémből, délután pedig vissza.

A közvetlen vinyei járatokon kívül Vinye és Bakonyszentlászló között külön pótlójáratok közlekednek majd, amelyekhez bakonyszentlászlói átszállással biztosítják a csatlakozást Győr és Veszprém felé. A vasúttársaság a pótlóbuszok férőhelykapacitását az utazási igényekhez igazította, figyelembe véve a várható turisztikai forgalmat is - írták, hozzátéve: a kirándulóknak a Bakony24 napijegyet ajánlják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

máv

pótlóbusz

menetrend