Ma a Savaria IC-k mondták fel a szolgálatot: jelentős késéssel kell számolni

HelloVidék   
  Megosztom
Ma a Savaria IC-k mondták fel a szolgálatot: jelentős késéssel kell számolni

A fehérvári Szombathely-Budapest vonalon tegnap és ma is is elromlottak a biztosítóberendezések, amelyek arrafelé is jelentős késéseket okoztak, de ez még csak a kezdet...

Budapest-Kelenföld és Ferencváros között meghibásodott egy szerelvény, egy vágányon akadályozva a forgalmat. A mögötte haladó, Győrből 10:21-kor a Keleti pályaudvarra továbbindult Savaria InterCity (IC 937) visszatér Kelenföldre. A menetideje jelentősen, 90-100 perccel nőtt

– írja a MÁV.

A Keleti pályaudvarról 12:15-kor Szombathelyre induló Savaria InterCity (IC 934) várhatóan 50-60 perces késéssel közlekedik.

A közlemény két előzményt is említ:

  • A Győrből 10:21-kor a Keleti pályaudvarra továbbindult Savaria InterCity (IC 937) rendőrségi intézkedés miatt Tatabányán várakozik, a menetideje 50-60 perccel nőtt.
  • A Keleti pályaudvarról 12:15-kor Szombathelyre induló Savaria InterCity (IC 934) várhatóan 30-40 perces késéssel közlekedik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mÁv

savaria