Autósok, vigyázat! Több baleset történt egyszerre, ezeket az útvonalakat érdemes elkerülni

MTI   
  Megosztom
Autósok, vigyázat! Több baleset történt egyszerre, ezeket az útvonalakat érdemes elkerülni

Balesetek miatt a 3-as főút két szakaszát is lezárták hétfő délelőtt, az M3-as autópályán is korlátozás van - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Azt írták, a 3-as főúton a 71. és a 72. kilométer között a Heves vármegyei Hortnál, a 207. és a 208. kilométer közötti szakaszon a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Aszalónál van lezárás. Az M3-as sztráda Nyíregyháza felé vezető szakaszán Kálnál a leállósávon halad a forgalom.

A tájékoztatás szerint a főúton Aszalónál frontálisan összeütközött két személyautó, míg Hort közelében egy személygépkocsi és egy kisteherautó karambolozott. Itt egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az M3-as autópályán egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött Kál térségében a 100. kilométernél, ahol a két sávot elfoglaló jármű miatt van érvényben forgalomkorlátozás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

3-as főút

m3-as autópálya

baleset

forgalomelterelés

dugó