Ez több a soknál: vasúti szatír zaklatott egy nőt a szerencsi személyvonaton

HelloVidék   
  Megosztom
Ez több a soknál: vasúti szatír zaklatott egy nőt a szerencsi személyvonaton

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közölte, hogy az elkövető a vasúti kocsiban utazó nőnek megjegyzéseket tett, miközben beszélt hozzá saját nadrágját levette és nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

A vádirat szerint a vádlott 2024. július közepén, éjszaka, a Miskolcról Szerencsre tartó személyvonaton egy kocsiban utazott fiatalkorú férfi ismerősével és egy számára ismeretlen nővel. Menet közben a férfi a vele szemben ülő nőnek szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd a nadrágját letolta, nemi szervét elővette és a nőre nézve, hozzá beszélve, nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott. Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el pártfogó felügyeletét és külön magatartási szabályként írja elő a párfogó felügyelő által szervezett közösségi foglalkoztató programban, életvezetési tanácsadáson való részvételt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szatír

borsod-abaúj-zemplén

miskolc

szerencs

utazás

máv

szexuális zaklatás