Autósok, figyelem: szerdától korlátozás lesz ezen az autópályán

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: szerdától korlátozás lesz ezen az autópályán

avítási munkálatok előkészítése miatt forgalomkorlátozás és menetidő növekedés várható szerdától az M0-s autóút M5-ös és M4-es autópályák közötti, vecsési szakaszán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

A közlemény szerint az M0-s autóút alacskai pihenőhelyének környékén javítják majd a betonburkolatot és a szakemberek szerdán elkezdik kiépíteni a terelést.

A tervek szerint október 2-án az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a délelőtti és a kora délutáni órákban az alacskai pihenőhely zárva lesz; október 3-tól a felújítási munkák teljes ideje alatt az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 36-os és a 41-es kilométerszelvények között, a külső és a leálló sávot lezárják, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján haladhat

- tájékoztattak.

Hozzátették, hogy az M3-as autópálya irányába a külső és a leálló sáv lesz használható.

A várhatóan október 21-ig zajló munkálatokra, korlátozásokra jelzőtáblák hívják fel a figyelmet; a térségben sebességkorlátozásra, az M0-ás autóúton pedig menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők, mindkét irányban

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

korlátozás

m0-ás autópálya

m5-ös autópálya

m4-es autópálya

magyar közút nonprofit zrt.