Elképesztő videón: James Bond-filmekbe illő autós üldözést kameráztak az M5-ösön

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videón: James Bond-filmekbe illő autós üldözést kameráztak az M5-ösön

Akciófilmbe illő autós üldözés volt az M5-ösön, rendőrségi helikopterről vették videóra a grúz embercsempész menekülését.

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök 2024. október 16-án délelőtt az M5-ös autópályán ellenőrzés alá akartak vonni egy Mazdát, ám a sofőr a jelzésükre nem állt meg; továbbment, és Kiskunmajsa, majd Kiskunfélegyháza érintésével felhajtott az M5-ös autópályára. A járőrök követték, miközben felvették a kapcsolatot az éppen akcióban lévő egyenruhásokkal, így a földi egységek mellett a légi támogatásként jelen lévő, Rómeó hívónevű helikopter is bekapcsolódott a Mazda követésébe - adta hírül a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A kocsi a sztráda Bács-Kiskun vármegyei szakaszán érintőlegesen ütközött egy Audival, amelynek letörte a tükrét, majd nekiment egy Skodának és egy Iveco járműszerelvénynek is. Az autóvezető végül Kecskemét térségében megállt, és megpróbált elmenekülni, az őt követő rendőrök azonban elfogták.

Kiderült, hogy a járművet egy 19 éves georgiai férfi vezette, aki egy tucatnyi illegális migránst szállított. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai a fiatalt embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását:

Címlapkép: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

gyorshajtás

autós üldözés

m5