Kiderült, milyen idő lesz a hétvégén: indulhatunk kirándulni vagy otthon ülünk?

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, milyen idő lesz a hétvégén: indulhatunk kirándulni vagy otthon ülünk?

Pénteken a Dunától keletre sok-sok napsütésre számíthatunk, a Dunántúlon viszont napközben még többfelé megnövekszik a felhőzet, de csak helyenként nyugaton, délnyugaton alakulhat ki gyenge eső, zápor – írja az idokep.hu.

A keleti, délkeleti szél több helyen élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lehet. Délután 13 és 18 fok közötti értékeket mérhetünk. Szombaton keleten, északkeleten továbbra is zavartalan napsütésre számíthatunk, a Dunántúlon még megnövekszik a fátyolfelhőzet csapadék azonban nem várható. A többfelé élénk lesz keleti, délkeleti szél.

Vasárnap és hétfőn országszerte derült, száraz, napos időben lesz részünk. Helyenként még élénk lesz a légmozgás. Reggelente -2, +6 fokig hűl le a levegő, a legmagasabb hőmérséklet vasárnap 13 és 18, hétfőn 14 és 18 fok között alakul. Kedden is marad a száraz, napos idő. A Dunántúlon lehet valamivel több felhő az égen. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. Délután 14-19 fokra van kilátás.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

időjárás

időjárás jelentés

utazás

kirándulás

ősz