Durva vadbaleset történt Szombathelynél: mázsás vaddisznó ugrott az autó elé

HelloVidék   
  Megosztom
Durva vadbaleset történt Szombathelynél: mázsás vaddisznó ugrott az autó elé

Személyi sérülés nélküli vadbaleset történt szombaton este a 86-os főúton, Szombathely Petőfi-telep közelében. Körmend irányába tartott egy Fiat személyautó, amikor a menetirány szerinti jobb oldali árokból egy vaddisznó szaladt az autó elé – írta meg a nyugat.hu.

A lap információi szerint a gépkocsit vezető középkorú asszonynak nem volt esélye elkerülni az ütközést. A nő a vaddisznó elütése után arra koncentrált, hogy a Fiat a sávjában maradjon és biztonságosan meg tudjon állni. A becslések alapján egy mázsa feletti súlyú vaddisznó az autó menetiránya szerinti bal oldalon repült a szántóföldre és kimúlt. A tetemét az illetékes vadásztársaság szállította el.

Kisgyerek is ült az autóban, nagyon megijedtem, amikor a vad kiszaladt az útra és ütköztünk. Igazságtalannak tartom, hogy nekem fizetnem kell a kötelező biztosítást, betartom a KRESZ-t, de ilyen esetekben magamra maradok a kárommal. A rendőrség kiérkezéséig attól is féltünk, hogy valami belehajt az elakadásjelzővel álló autónkba, sokan lassítás nélkül száguldottak el mellettünk

- árulta el a portálnak az összetört elejű Fiat vezetője. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon, ettől torlódás alakult ki.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

szombathely

baleset

vadbaleset

torlódás

veszély