Retro hotellé alakítják a régi debreceni gyárat: íme a látványterv, így néz majd ki + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Retro hotellé alakítják a régi debreceni gyárat: íme a látványterv, így néz majd ki + videó

Retro hangulatú, 114 szobás szállodát épít a ’60-as és ’70-es évek életérzésével a debreceni Dryvit Profi Kft. A Kassai úton található, 1950-es években épült Gördülőcsapágy (Göcs) gyárának egyik régi épületét alakítják át – számolt be róla a dehir.hu. A 114 szobás szálloda szobáit már évekre előre lekötötték.

A lap információi szerint a háromcsillagos hotel a tervek szerint 2025 januárjában nyílik meg. A fejlesztésről Bana László, a cég ügyvezetője beszélt a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában is. Mint mondta, a BMW érkezése okán számos szálláshelyet alakítottak már ki, s ebbe a fejlesztéssorozatba illeszkedik a Stay-Loft*** a Kassai úton.

Amikor megtudtuk, hogy a legnevesebb német autógyár ide fog jönni, elhatároztuk, hogy szolgáltatásokat kezdünk el kiépíteni. Megnéztük, mely szolgáltatásokra van leginkább szükség. Az elmúlt években több szállásépületet építettünk, ezek 100 százalékosan ki vannak adva. Most éppen építünk egy háromcsillagos szállodát, melynek 114 szobáját 4 és fél évre előre lekötötték”

- mondta a műsorban Bana László. A látványterv a következőképp néz ki:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

debrecen

hotel

utazás

bmw gyár

beruházás

retro