Vége a féktelen száguldozásnak? Kiderült, hol vetik be a trükkös sebességmérőket a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Vége a féktelen száguldozásnak? Kiderült, hol vetik be a trükkös sebességmérőket a Balatonnál



Újabb traffiboxot telepítenek a Balaton déli partján, sokba kerülhet ezentúl a gyorshajtás a sofőröknek.


 




 

Új traffibox-helyszínek vannak a Balaton déli partján. A Sonline arról számolt be, hogy ezúttal Balatonlellére helyeznek ki traffiboxot, a helyiek kérésére. A település polgármestere, Kenéz István a lapnak elmondta, a 7-es úton, a Becsali csárda közelében tervezik az új traffibox telepítését - számolt be róla a sonline.hu.

A terület nem annyira lakott, de két gyalogátkelő is található ott, ahol a Siófok felől érkező autósok gyakran túllépik a sebességhatárt. A telepítés költségei mintegy három és fél millió forintot tesznek ki, amit a képviselő-testületnek még jóvá kell hagynia

– fogalmazott ki.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, jelenleg Siófokon található működő traffibox, míg Balatonlelle tervezi a következő telepítést. A traffiboxok helyszínének kiválasztása alapos elemzéseken és közlekedési szakvéleményeken alapul, amelyet a helyi rendőrség is támogat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

balaton

traffipax

gyorshajtás