Gólyahír: hármas ikrek születtek Szolnokon

HelloVidék   
  Megosztom
Gólyahír: hármas ikrek születtek Szolnokon

Hármas ikrek születtek Szolnokon, a babák szépen cseperednek szolnoki otthonukban, szüleik oltalma alatt - adta hírül a szoljon.hu.

Mint ahogyan arról a lap beszámolt, legelőbb Johanna nevű lánya született meg, akit húga, Liza követett, majd öccsük, Mátyás.

Benne volt a pakliban, hogy többen lesznek, és eleinte úgy is tudtuk, hogy ikreket várunk. Aztán egy ultrahangból derült ki, hogy hárman lesznek

– mesélte a lapnak Zsuzsanna.

Őt és családját csütörtökön, szolnoki otthonukban látogattuk meg. Mint a boldog édesanya mesélte, kislányként, a két Lotti olvasása közben maga is ábrándozott egy ikertestvérről. De minthogy nem volt, gondolta, hátha ikerlányai születnek. Ez pedig olyannyira beteljesült, hogy Johanna és Liza egypetéjűek. Hogy végül hármas ikrei lesznek, azt álmában sem gondolta.

Johanna, Liza és Matyi császármetszéssel születtek, összesen nyomtak öt kilogrammot. A szokásosnál többet töltöttek a kórházban, de a szülőknek legalább az ottani szakemberek támogatásával volt lehetőségük begyakorolni az oly’ fontos mozdulatokat, mint például a pelenkázás.

Mindent megpróbálunk együtt megoldani. Most erről szólnak az éjszakák és a nappalok is

– mondta el Imre, aki becsülettel kiveszi a részét a gyerkőcök körüli teendőkből.

Napról-napra nőnek, erősödnek. Az alvásuk változó, de jó evőnek számítanak

– emelte ki az apuka.

Mint Zsuzsanna fogalmazott, nagy a feladat, kitölti az egész napjukat, és ő maga éjszakára nagyon elfárad. De még ennél is nagyobb boldogságot jelentenek számára gyermekei, reggelre így minden nehézséget maga mögött tud hagyni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

család

születés

ikrek

szolnok