Bicskanyitogató: aljas módszerrel raboltak ki egy nyugdíjas nőt a vidéki nagyvárosban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Bicskanyitogató: aljas módszerrel raboltak ki egy nyugdíjas nőt a vidéki nagyvárosban + Videó

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki a vármegyeszékhelyen egy idős nőt rabolt ki - írta a Police.hu.

A 27 éves bárnai férfi április 6-án késő este figyelt fel a Salgó úton, a járdán sétáló idős asszonyra. Követni kezdte, majd a pontos idő iránt érdeklődve megszólította. A nyugdíjas ügyet sem vetett rá, és átkelt az úttesten. A férfi kisvártatva követte őt, majd egy társasház előtt megfogta a 70 éves nő vállán a táskát, és erősen megrántotta, aminek következtében az idős hölgy elesett. A tettes erőszakkal megszerezte a táskáját, majd elszaladt vele. A sértett személyes iratain túl 3000 forintot, egy szemüveget és egy mobiltelefont zsákmányolt, de a táskát és a tartalmát menekülés közben eldobálta, csak a pénzt tartotta meg. Az idős asszony az esés következtében súlyosan megsérült.

A salgótarjáni nyomozók a széles körű adatgyűjtés és a térfigyelő, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése eredményeként azonosították, az egyenruhások pedig április 9-én elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a bárnai férfit, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett. Munkatársaink őrizetbe vették a 27 éves elkövetőt, és kezdeményezték letartóztatását.

Fotó: Police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police.hu

rendőrség

időskorúak