Ez nem áprilisi tréfa: ismét elkezdett havazni Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Ez nem áprilisi tréfa: ismét elkezdett havazni Magyarországon

Egy intenzívebb csapadékmező érte el a Kékest vasárnap késő este, és mivel a hőmérő 0 fok körüli értékeket mutatott, havazás lett belőle.

Az Időkép webkamerája meg is örökítette azt a nagyjából egyórás időszakot, amikor kifehéredett a táj Magyarország legmagasabb pontján - írja az Időkép.

A Hungaromet előrejelzése szerint hétfőn a Dunától keletre többfelé esőt okozó egybefüggőbb csapadékzóna fokozatosan északkelet felé mozog, miközben a derült dunántúli tájakon is erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Délután az északkeleti határt is elhagyja a csapadékrendszer, de mögötte helyenként újból kialakulhat zápor. A gomolyfelhők estefelé összeesnek, a záporok megszűnnek.

A Dunántúlon és az északkeleti tájakon estig élénk, olykor erős széllökések kísérik az északi, északnyugati szelet. Napközben 9 és 15 fok lesz, késő estére 4 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

időjárás

kékes