Ezen a magyar vidéken bújt el a világ zaja elől a milliárdos feltaláló: bámulatos villája lett + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a magyar vidéken bújt el a világ zaja elől a milliárdos feltaláló: bámulatos villája lett + Videó

Ő itt Somody Imre! Ha ittál valaha plussz pezsgőtablettát, azt neki köszönheted. 31 évesen a rendszerváltás után a gazdasági elit egyik meghatározó figurája lett, majd számos cégalapítás és vállalkozás után a pénz által vezérelt világtól megcsömörlött és visszavonult. Most megmutatta mesébeli illő csodaszép birtokát, amit a Gödöllői-dombságon építtetett fel. Kukkantsatok be ti is!


 


 

Somody Imre pályafutása mesébe illő történettel kezdődött 1988-ban. Harmincegy éves volt, amikor megalapította a Pharmavit Rt.-t, piacra vitte a Plussz pezsgőtablettát, ami milliárdossá tette. Létrehozta a Misszió Egészségközpontot Veresegyházon, alapítója lett a Bolyai-díjnak, megvásárolta azt a házat a pesti Károlyi Mihály utcában, ahol a hajdan híres Centrál Kávéház működött és azt újra megnyitotta. Esélyes volt az egészségügy miniszteri posztra. Volt „Az év menedzsere”, „Az év embere”, elnyerte a George Washington-díjat, a Magyar Üzleti díjat. Aztán jött egy időszak, amikor úgy érezte, minden összeomlik körülötte. Család, egészség, üzleti világ. Milliárdokat vesztett. Új családot alapított, megtért, hívővé vált, meggyógyult és őstermelő lett.

Most családjával él békességben egy birtokon a Gödöllői-dombság lankái között. A következő vlogban ő meséli el ennek a páratlan modern villának a történetét:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gödöllő

gödöllői dombság

vállalkozó

álomház