Részegek rugdosták meg, és űzték el Békéscsaba sztárkakasát: mostanra kiderült, mi lett Sanyival

HelloVidék   
  Megosztom
Részegek rugdosták meg, és űzték el Békéscsaba sztárkakasát: mostanra kiderült, mi lett Sanyival

Betegre rugdosták részeg hajléktalanok a békéscsabaiak kedvenc kakasát, Sanyit, aki több mint négy éve él a Munkácsy téren. Két hölgy a nagyon rossz állapotban lévő Sanyit szerda délután egy tanyára vitte, hogy ott meggyógyítsák. A sztárkakas Facebook-oldalán nagyon sokan a felháborodtak, és aggódásuknak adtak hangot - írta a Beol.

Sanyi, Békéscsaba közkakasa négy éve szökött meg a helyi piacról, és a közeli, tömbházakkal körülvett Munkácsy téren lelt békére. A lakók vigyáztak rá, ő pedig a Mártíremlékmű közelében hol a fűben kapirgált, hol valamelyik faágról kukorékolt. A város közkedvelt háziállata rendszeresen kapott enni és inni is.

Ahogy a beol.hu írja: két nő mentette ki az állatot a városból a tanyájukra, Sanyit ugyanis az utóbbi napokban súlyosan bántalmazták, állítólag részegek rugdosták meg, elűzték megszokott helyéről.

A megmenetett Sanyi kakas közben médiaszemélyiség is lett, nézzétek:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

békéscsaba

sanyi

kakas

baromfi