Szenzációsak a nyúliak: világrekorder palacsintakígyót sütöttek, nézzétek mekkorát!

HelloVidék   
  Megosztom
Szenzációsak a nyúliak: világrekorder palacsintakígyót sütöttek, nézzétek mekkorát!

410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

Az elmúlt hetekben hatalmas szervezésbe fogtak a nyúliak: azt a célt tűzték ki, hogy megdöntik a leghosszabb palacsintakígyó rekordját. Egybefüggő, egymást fedő tekercs volt a cél: eredetileg 410 méter hossszan, de a komáromi rekordkísérlet hírére 450-re módosult, aztán május 4-én 740 métert tekertek - írta a Győri Hírek.

Szenzációsak a községünk lakói – írta posztjában a közösségi oldalon a rekordkísérlet után.

Bedők Gábor a Gabusz Kft. vezetője, családjával és munkatársaival 1270 db palacsintát sütött. Igen, 1270 db-ot. Nincs is ekkora szám. A Csintalan csapat 500 db felett hoztak. De Judit asszony konyhája is 419 db-ot sütött. Több csapat is volt, akiket szintén nem tudok felsorolni, mert “csak letesszük”, de rengeteg palacsintát hoztak

– írta közösségi oldalán a főszervező a rekordkísérlet után.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidé

nyúl

palacsinta

rekord