Kattant a bilincs: égő benzines palackot dobott fia házára egy férfi Borsodban

MTI   
  Megosztom
Kattant a bilincs: égő benzines palackot dobott fia házára egy férfi Borsodban

Minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség egy borsodi férfi ellen, aki élőben közvetítette, ahogy égő benzines palackot dob fia házára.

A vádlott tavaly július elején egy benzinnel előre megtöltött fél literes műanyag palackkal elment a vele haragos viszonyban lévő fia családi házához egy borsodi kisvárosba.

A vádlott fia kiszaladt a házból, majd kiskorú testvérével együtt elkezdték oltani a tüzet és értesítették a tűzoltókat. A vádlott saját cselekményét és az oltást is élőben közvetítette egy közösségi oldalon, miközben ismételten a ház felgyújtásával fenyegetőzött.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség fegyházbüntetést indítványozott, azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

borsod megye

vádemelés

ház