Elöntötte a neves tévébemondó otthonát a villámárvíz: óriási károkat okozott a pusztító vihar

HelloVidék   
  Megosztom
Elöntötte a neves tévébemondó otthonát a villámárvíz: óriási károkat okozott a pusztító vihar

A hatalmas kánikula és a forróság után tegnap ismét hatalmas mennydörgések, villámlások közepette leszakadt az ég. A szűnni nem akaró esőfelhők és a nagy széllökéseknek köszönhetően Endrei Judit szentendrei otthonában is jókora kár keletkezett, hiszen az egész alsó szinten bokáig állt a víz.

A napokban sok eső esett, a víz Endrei Judit szentendrei otthonát is elöntötte. Az egykori tévébemondó a napokban Facebook-posztban számolt be a történtekről:

Szoktátok kérdezni, mit jelent a pozitív gondolkodás számomra. Íme egy friss példa: ma felhőszakadás volt Szentendrén. Így nálam is. Dörgött-villámlott, a jég hangosan verte a tetőtér ablakát. Egyszer csak fura zaj jött az alsó szintről” – kezdte bejegyzését Endrei.

Mikor lementem, majd elájultam, az előszobában, a nappaliban bokáig ért a víz, és ömlött lefelé a legalsó szintre. Az volt a »fura« zaj. Nem sírtam el magam, neki veselkedtem, mert magad uram, ha szolgád nincs…

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árvíz

szentendre