Hatalmas lángokkal égett a karcagi hulladékfeldolgozó: itt vannak a legfrisebb hírek + helyszíni fotók

MTI   
  Megosztom
Hatalmas lángokkal égett a karcagi hulladékfeldolgozó: itt vannak a legfrisebb hírek + helyszíni fotók

A tűz a József nádor úton, a 4-es főút közelében lévő hulladékfeldolgozó-telepen keletkezett. Az udvaron hulladékok gyulladtak meg, a nagy hőhatás miatt a tűz átterjedt a készáruraktárra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábbi tájékoztatása szerint a Rákóczi utcában több, ruhák tárolására használt raktárépület gyulladt ki kedd délután, a tűz egy kétszintes irodaépületre is átterjedt. A tűzben egy ember megsérült.

Az oltáson kedd éjszaka tizenhat tűzoltóegység mintegy hatvan tűzoltója dolgozott. Szerda reggel a nyíregyházi, a nyírbátori, a kisvárdai, a hajdúnánási, szerencsi és a baktalórántházai hivatásos tűzoltók a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat, a munkát rakodógép segíti

- olvasható az igazgatóság honlapján.

Egy embert a tűzoltók mentettek ki az épületből, őt átadták a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére kedd éjszaka azt közölte, a helyszínről egy férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az oltás idejére több órára teljesen lezárták a forgalom elől a 38-as főút városból kivezető szakaszát. A tűz sűrű, fekete füstjét a város távolabbi pontjairól is látni lehetett.

A legfrissebb információk szerint a tiszafüredi, szeghalmi, mezőtúri, hajdúszoboszlói, szolnoki, berettyóújfalui, mezőberényi, szarvasi, püspökladányi, valamint a karcagi hivatásos tűzoltók szerda reggelre megfékezték a lángokat. A munkálatokat a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

nyíregyháza

hulladék

hulladék feldolgozó üzem