Kórház „sokk”: lopják a WC-deszkát, a papírt, de a lift sem működik a vidéki kórházban

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Kórház „sokk”: lopják a WC-deszkát, a papírt, de a lift sem működik a vidéki kórházban

Azért nincs vécépapír és szappan a dunaújvárosi kórház mosdóiban, mert ellopják azokat - ezt a főigazgató mondta a Gulyáságyú Médiának.

Nemcsak Wc-papír és szappan nincs a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban, de nem működik a személyzeti lift sem – értesült egy olvasójától a Gulyáságyú Média. A lap személyesen is meggyőződött erről az állításról, megjegyezve, hogy ottjártukkor a látogatói felvonó legalább üzemelt.

A dolgozói liften egy olyan kiírás függ, miszerint „átmenetileg” nem üzemel, illetve egy cinikus táblácskát is kihelyeztek:

A dunjaújvárosi kórház mosdóiban is körbenézett a lap munkatársa, így kiderült:

Ezzel kapcsolatban Szilágyi Örs, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója azt mondta a lapnak:

Hiába teszünk ki WC-papírt és folyékony szappant a tartókba, tapasztalataink szerint sajnos hamar ellopják ezeket. Elszomorító, de arra is volt példa, hogy a WC ülésdeszkáját is eltulajdonították.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kórház

dunaújváros