Ugráló rejtély Konyár környékén: mindenki a szökésben lévő kengurut, Zsebít keresi

HelloVidék   
  Megosztom
Ugráló rejtély Konyár környékén: mindenki a szökésben lévő kengurut, Zsebít keresi

Leesett az álluk a hajdú-bihari Konyáron élőknek, amikor a kukoricásból egy erszényes ugrált elő - de hogyan került a magyar pusztára egy kenguru?! Egyébként már meg is próbálták befogni, csak hát jó erős a rúgása.

Az RTL Híradó számolt be a Zsebi nevű Bennett-kenguru esetéről. Az állatra egy mezőn figyeltek fel Konyár környékén, többen lencsevégre is kapták: volt, aki csak lefotózta, mások videóra is vették őt. Volt, akitől ételt és vizet is elfogadott, befogni azonban már nem hagyta magát, a kis méretű kenguru ráadásul erőseket rúg is.

A Hortobágyi Madárpark gondozója elmondta, hogy horgászhálóval próbálkoztak, de nem jártak sikerrel, mert az állat szétrúgta a hálót is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kenguru

konyár