Hiába készült videófelvétel: tagad a szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó karateedző

24.hu   
  Megosztom
Hiába készült videófelvétel: tagad a szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó karateedző

Tagadta a bűnösségét az az 56 éves karateedző, aki úgy felrúgott egy hétéves kisfiút július 11-én a szolnoki kalandparkban, hogy a gyermek a levegőben megpördülve a fejére esett – tudta meg a 24.hu. A férfi azért bántalmazta a gyereket, mert nem akart felmenni a kalandpark mászó részére. 

Mint kiderült, augusztusban fejezte be a szolnoki kalandpark ügyének vizsgálatát a rendőrség, miután a kalandpark üzemeltetője írásban tett feljelentést. Július közepén előkerült egy felvétel, amin az látható, hogy egy férfi olyan erősen kirúgta egy gyerek lábát a szolnoki kalandparkban, hogy a kisfiú ráesett a fejére. A rúgást elszenvedő kisfiú anyja a videóból tudta meg, hogy mi történt a gyerekével. A kisfiút felrúgó 56 éves karateedzőt kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsította meg a rendőrség.

Az edző most tagad

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24-nak azt mondta: a gyanúsított nem ismerte el a bűnösségét a folytatólagos kihallgatása során.

Tagadta, hogy bármilyen – akár pszichikai, akár fizikai – sérelem okozására kiterjedt volna a szándéka

– fogalmazott az ügyész, hozzátéve, a gyereknek semmilyen sérülése nem keletkezett.

Korábban még elismerte bűnösségét

A férfit azonban korábban nem tudta a rendőrség kihallgatni, mert külföldön tartózkodott.

Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek

– írta A. Tibor még július 17-én az egyesülete honlapján közzétett közleményében, aki akkor bocsánatot is kért a történtek miatt.

A férfi ellen aztán kiskorú veszélyeztetése miatt és súlyos testi sértés miatt is nyomoztak, a rendőrség augusztus közepén zárta le a nyomozást, és továbbította azt az ügyészség felé.

Az ügy miatt a karateoktatástól is eltiltották

Miután nyilvánosságra került a videó, amin az edző lerúgta a kisfiút a kalandparkban, több korábbi tanítványai azzal vádolta meg, hogy velük is erőszakos volt a férfi. Egyikük egy fotót is közzétett, amin véraláfutások látszanak az arcán.

A Magyar Karate Szövetség azt ígérte, hogy minden ügyet kivizsgálnak, és ha kell, további lépéseket tesznek.

Azt, hogy másokkal szemben követett-e el a férfi bűncselekményt, külön nyomozásban vizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kalandpark

bűnös

karateedző