Tragikus hírt kaptunk: 3 holttestet találtak egy szegedi lakásban

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus hírt kaptunk: 3 holttestet találtak egy szegedi lakásban

Létrás kocsival érkeztek a tűzoltók szerda reggel egy szegedi lakáshoz, az esetről a Szeged365 megtudta, végül csak az ablakon keresztül tudtak bejutni a második emeleti ingatlanba.


 


 

A szegedi Makkoserdő sorra riasztották a tűzoltókat és a rendőröket szerdán. A tűzoltók az ablakon keresztül jutottak be az egyik második emeleti lakásba, majd beengedték a rendőröket a helyszínre. Három holttestet találtak a helyszínen.

Úgy tudni, azért hívták ki a rendőröket, mert napok óta nem tapasztaltak mozgást a lakásban, és ez gyanús lett. A Szegedi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

szeged

makkoserdő rendőr holttest