Miss Universe Hungary 2024: szombathelyi gyógyszerész lett az ország legszebb hölgye + Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Miss Universe Hungary 2024: szombathelyi gyógyszerész lett az ország legszebb hölgye + Fotók

Szombat este rendezték meg a Miss Universe Hungary döntőjét, ahol a zsűri 12 gyönyörű versenyző közül választotta ki az ország legszebb hölgyét. A koronát Kenéz Nóra nyerte el, aki főállásban gyógyszerészként dolgozik. Bár Budapesten él, mégis Szombathelyt tekinti otthonának. Ő lesz az, aki Magyarországot képviselheti a világversenyen Mexikóban!

Idén 636 lány nevezett nevezett be a Miss Universe Hungary versenyre, ugyanis már a 12 kiválasztott közé bejutni is óriási kihívást jelentett. Szeptember 28-án tartották meg a döntőt, ahol eldőlt, hogy hogy kié lett a korona, és ki képviselheti hazánkat a 73. Miss Universe versenyen Mexikóban.

Ő lett a Miss Universe Hungary 2024 nyertese

A Miss Universe Hugary 2024 nyertese Dr. Kenéz Nóra lett. A fiatal lány Szombathelyen született, ott is nőtt fel, és bár jelenleg Budapesten él, szíve mélyén Szombathelyet tartja igazi otthonának. Dr. Kenéz Nóra főállásban gyógyszerész, emellett modellkedéssel is foglalkozik.

Az egyetemi évek alatt és korábban sem foglalkoztam modellkedéssel, a gyógyszerészi munka mellett viszont úgy éreztem, hogy hiányzik valami.A személyiségemnek szüksége volt arra, hogy kiéljem a kreatív energiáimat is, így találtam rá a modellkedésre"

- mondta Dr. Kenéz Nóra, aki azért jelentkezett versenyre, hogy bizonyítson, hiszen amellett, hogy valaki szép, számára fontos, hogy értéket közvetítsen.

Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert elegem lett abból, hogy nem látok olyan lányokat ezeken a versenyeken, akik dolgosak, tanultak, akiknek végzettségük és szakmájuk van és úgy gondolom, sok fiatalnak mintát jelentenek egy ilyen verseny résztvevői.Azt akarnám, hogy egy olyan lány legyen a minta nekik, aki továbbtanult, intelligens és értékei vannak, ez volt a fő indíttatásom"

- nyilatkozta még a verseny előtt a Vaol.hu-nak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kőszeg

ország szépe

szépségverseny