Szenzációs módon került elő egy eltűnt idős ember Szekszárdon: ez vezetett a nyomára

HelloVidék   
  Megosztom
Szenzációs módon került elő egy eltűnt idős ember Szekszárdon: ez vezetett a nyomára

Egy 81 éves szekszárdi férfi rokonai kértek segítséget a rendőröktől október 6-án este, miután hozzátartozójuk kora délután elment otthonról, és azóta nem találták.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatban levő állománya a bejelentés után az idős férfi keresésére indult - írja a teol.hu.

A lap beszámolója szerint Tanóczki Attila és Bognár Zsolt – Medinán illetve Szedresben szolgáló – körzeti megbízottak délután szolgálati feladatuk miatt Szekszárdól Medina irányába közlekedtek, amikor látták, hogy egy gyalogos a városból kifelé sétál a szalagkorlát mellett a füves területen. A meleg hétvégi őszi napon nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget a dolognak, mivel szabályosan közlekedett, a forgalmat nem akadályozta.

Alig tíz perc keresés után az út melletti bokros területen, egy árokba esve megtalálták az átfázott idős férfit, aki délután tűnt el onnan körülbelül öt kilométerre. A körülményekhez képest jól volt, beszélni is tudtak vele, de nagyon fázott. A rendőrök kisegítették a férfit az árokból, betakargatták, és mentőt hívtak hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

szekszárd

eltűnés

rendőrség