900 millióból dobták fel a vidéki szupermarketet: még grillpultot is kapott, de nézzétek, milyen lett!

HelloVidék   
  Megosztom
900 millióból dobták fel a vidéki szupermarketet: még grillpultot is kapott, de nézzétek, milyen lett!

Modern belső teret kapott, és új grillpulttal is kiegészült a Vas vármegyei Celldömölk szívében felújított SPAR szupermarket, ahol még új és kényelmes parkolókat is sikerült kialakítani.


 

A környezeti szempontokat messzemenően szem előtt tartva újítottuk fel celldömölki SPAR szupermarketünket: a közel 900 millió forintos beruházással szeretnénk hozzájárulni a településen élők még színvonalasabb ellátásához. Ennek jegyében nem pusztán az épületet modernizáltuk, de új szolgáltatásként grillpultot is üzembe helyeztünk, illetve a 27 munkavállalót foglalkoztató üzletünk kényelmes megközelítését egy új parkoló kialakításával is elősegítjük

- mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az eladótér mérete nem változott, ám az új elrendezésnek köszönhetően könnyebben áttekinthető, így magasabb színvonalú vásárlói élményt biztosít. Az üzlet első részében frissáru kínálat fogadja a belépőket a zöldség, a kényelmi termékek, a tejtermék, a csemege, a húsfélék, majd a helyben sütött pékáruk részlegein. Új funkcióként grill-egység került a pékség mellé, amit a kiszolgálópultok és a mirelit osztály követ, innen vezet az út a kasszazónába, ahol a vevők megtalálhatják a gyors és kényelmes fizetést lehetővé tevő önkiszolgáló pénztárakat is.

Az eladótér világítását LED-lámpák biztosítják, a hűtéstechnika új, környezetkímélő, szén-dioxid alapú, a szintén új hűtőbútorok pedig ajtókkal ellátottak – mindezek a környezettudatos és energiatakarékos működést segítik elő. A vevők kényelmét a tágas, könnyen megközelíthető parkoló is szolgálja.

A vásárlói elégedettséget a SPAR egész évben igyekszik tovább erősíteni azokkal az akciókkal és kezdeményezésekkel, mint amilyenek a sárga és piros árcímkés termékek, a MySPAR mobilapplikáció vagy a SuperShop kártya, melyekkel olcsóbbá válik a bevásárlás.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

9500 Celldömölk, Sági u. 22.

  • H-P: 6:30-20:00
  • Szo: 6:30-17:00
  • V: 7:00-13:00

Címlapkép és fotók: SPAR Magyarország

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

spar

felújítás

celldömölk