Újabb iskolai zaklatási botrány: diáklányokat molesztálhattak a szegedi tesitanárok

RTL   
  Megosztom
Újabb iskolai zaklatási botrány: diáklányokat molesztálhattak a szegedi tesitanárok

Újabb iskolai botrány: két testnevelőtanár is 14-15 éves diáklányokat zaklathatott Szegeden. Egyikük rendszeresen hívta vacsorázni a 14-15 éves lányokat.

Az RTL Híradója szerint két testnevelőtanár is zaklathatott diáklányokat az egyik szegedi középiskolában. Egyikük ellen állítólag már nyomozás is indult szeméremsértés gyanújával. Az egyik diák úgy tudja, a tanár fittségi felmérésen fogdosta diákjait – őt azonnal felfüggesztették. A másik, azóta elküldött tanár a diák szerint autókázni, kirándulni, vacsorázni hívta a 14-15 éves lányokat, valamint a melltartójukra is megjegyzéseket tett.

Az RTL Híradó által megszólaltatott diák szerint a tanár viselkedéséről tanárok és diákok egyaránt tudtak, de csak nemrégiben indult eljárás ellene – véleménye szerint az egyik lány most gyűjthette össze bátorságát, hogy lépéseket tegyen. A tévécsatorna tudomása szerint őt azonnali hatállyal elbocsátották.

A beszámoló szerint a másik tanár a fittségi felmérésen fogdosta diákjait – őt azonnal felfüggesztették.

A rendőrség egy ember ellen nyomoz szeméremsértésért, az RTL Híradó úgy tudja, esetében nem csak egyszeri zaklatásról lehet szó. A Szeged Televízió meg nem erősített információi szerint a szegedi Gábor Dénes Technikum és Szakgimnáziumban történtek az esetek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zaklatás

szexuális zaklatás

szeged