Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

hvg.hu   
  Megosztom
Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe - így reagál a Tesco a piaci változásokra - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, hatalmas átalakulásokon megy át majd a Tesco. Matt Simister, a vállalat közép-európai vezérigazgatója szerint a vásárlók egyre jobban szeretnek kisebb üzletekben vásárolni a nagyméretű hipermarketek helyett. Ehhez szeretnének alkalmazkodni.

A tervek szerint azokat a területeket, amik nem teljesítenek jól, egyszerűen megszüntetik - ilyen például a műszaki termékek értékesítésére szolgáló eladóterek. Az így felszabadult üzlethelységeket pedig divatmárkákat árusítóknak, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adják majd bérbe.

Ez a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthet, és a üzemeltetés is gazdaságosabb lehet

- mondta a vezérigazgató, aki kitért arra is, hogy jelenleg a lakosság 75 százalékát elérik, ezért nem teljesen új áruháznyitásokra van szükség, hanem a már meglévők fejlesztésére.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

bolt

áruház

eladótér

üzletlánc

átalakulás