Felelős döntés: külön idősávban fogadja 65 év feletti ügyfeleit a Takarékbank

HelloVidék   
  Megosztom
Felelős döntés: külön idősávban fogadja 65 év feletti ügyfeleit a Takarékbank

Külön idősávot biztosít a személyes ügyintézésre a Takarékbank a 65 évnél idősebbeknek. Arra kérik őket, hogy a reggeli nyitástól 10 óráig keressék fel szükség esetén a fiókokat, míg a többi korcsoport csak 10 óra után. Az ország messze a legnagyobb fiókhálózatát működtető pénzintézet ezzel is hozzájárul a járvány terjedésének lassításához és a veszélyeztetett korosztályok védelméhez.

A szombattól életbe lépő kijárási korlátozásokkal összhangban a Takarékbank hétfőtől elkülönítve szolgálja ki bankfiókjaiban a 65. életévüket betöltött ügyfeleit és a fiatalabb korcsoportokba tartozókat.

A kormányrendelet értelmében az élelmiszerüzletekben, drogériákban piacokon és patikákban kell délelőtt külön kiszolgálni a 65 év felettieket, a Takarékbank ehhez az egészségvédelmi intézkedéshez önként csatlakozott.

A pénzintézet azért a reggeli idősávot jelölte ki a veszélyeztetett korosztályoknak, mert a fiókokat zárás után naponta fertőtlenítik, így a reggeli időszakban tudják leginkább óvni az idősebb korosztály egészségét.

A Takarékbank ugyanakkor minden ügyfelének azt tanácsolja, hogy saját egészsége és a vírus gyors terjedésének megakadályozása érdekében, aki csak teheti, kerülje a fióki, személyes ügyintézést, és éljen a telefonos vagy internetes ügyintézés lehetőségével. A bank telefonos ügyfélszolgálatát megerősítették, hogy a nagyobb ügyfélforgalmat is minél gördülékenyebben tudják kezelni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

takarékbank

bank

ügyfél

ügyfélfogadás

időpont

koronavírus