Tovább gyűrűzik a botrány: fizetési felszólítást kapott a Dunaferr

Népszava   
  Megosztom
Tovább gyűrűzik a botrány: fizetési felszólítást kapott a Dunaferr

A Népszava információi szerint közel 136 ezer euróról szóló fizetési felszólítást küldött tavaly november közepén egy szlovák beszállító a(z egykori Dunaferr) Duna Furnace Dunai Vasmű Kft.-nek 1800 tonnányi kifizetetlen acélgyártási salak miatt.

Mint írják, Miklós Ferenc ügyvezető által aláírt dokumentum 15 napon belüli fizetésre szólít fel.

Úgy tudjuk, hogy a szerződésen alapuló, az adós által elismert számlatartozás kiegyenlítése a decemberi ismételt felszólítás után sem történt meg; a kényszerhitelező beszállító időközben felszámolási eljárást kezdeményezett a Duna Furnace Kft-vel szemben

- írta meg a lap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunaferr

fizetési felszólítás

fizetés

számla

beszállító