Olyat húzott a vidéki nagyváros, amire kevesen számítottak: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Olyat húzott a vidéki nagyváros, amire kevesen számítottak: mutatjuk a részleteket

Elkészült Miskolc beruházási térképe, amely a többi közt azt a cél szolgálja, hogy a városlakók minél pontosabb képet kaphassanak arról, hogy a városban milyen megvalósult, folyamatban lévő és tervezett beruházások vannak.

A „Miskolc érted fejlődik” szellemiség jegyében az online várostérkép lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők tájékozódhassanak a településen folyamatban lévő, lezárult, illetve kivitelezés alatt álló, a városképet, a városszerkezetet, a mindennapi közösségi életet meghatározó beruházásokról és tervezésekről.

Az érdeklődők a weboldal térképes információit követve folyamatosan nyomon követhetik a városban történő, elsősorban építési jellegű beruházásokat. A grafikus megjelenítés révén közérthető formában értesülhetnek a laikusok számára is fontos tudnivalókról: a projekt célja, leírása, fázisai, lefolyása, jelentősége, várható hatása, összefüggései.

A weboldalon a felhasználók beállíthatják, hogy hol laknak, illetve milyen további ponthoz kötődnek a városban. Amennyiben ezen helyszíneken fejlesztések, projektek indulnak el, a felhasználók folyamatosan értesítéseket kapnak majd.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

beruházás

miskolc

térkép