Brutális károkat okozott a vihar: fák dőltek ki több helyen

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális károkat okozott a vihar: fák dőltek ki több helyen

A Dunántúlon viharos széllökésekkel tért vissza a télies időjárás, azonnali munkát adva ezzel a tűzoltóknak. De a nap további része is tartogat meglepetéseket, a havazás következtében átmeneti hótakaró is kialakulhat.

Hétfőn a viharos szél három esetben adott munkát a Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltóknak - írja a Kisalföld.

A viharos széllökések következtében három fa is kidőlt Győr-Moson-Sopron megyében. Fertőrákoson a Strand utcában, Sopronban a Sport utcában az úttestre borult, Dunaszegen pedig az Országút úton a szomszédos házra dőlt egy nagy fenyőfa.

A soproni hivatásos tűzoltók feldarabolták a kidőlt fákat, megszüntetve a forgalmi akadályokat. A győri hivatásos és az ásványrárói önkéntes tűzoltók a fa veszélyes részét eltávolították. A káresetek során nem sérült meg senki a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

A Dunántólon havazás is várható, főleg a 300-400 méteres és annál magasabban fekvő területeken, a keleti országrészben pedig a szél mellett főleg esőzések lesznek a nap folyamán.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

viharkár

viharos szél

viharos idő

kidőlt fa

győr-moson-sopron megye

tűzoltók

kárenyhítés

időjárás

időjárás-változás