Fák dőltek ki, autókat tett tönkre: elképesztő károkat hagyott maga után a vihar

MTI   
  Megosztom
Fák dőltek ki, autókat tett tönkre: elképesztő károkat hagyott maga után a vihar

A hétfő délutáni vihar csapadékát kísérő nagy erejű szél elsősorban Veszprém és Fejér vármegyében adott sok munkát a tűzoltóknak - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Azt írták: a Veszprém vármegyei Külsővaton, a Zrínyi utcában egy faág gépkocsira zuhant, a Béri Balogh Ádám és Kossuth utcában villanyvezetékre dőltek fák, a helyi idősek otthonának tetejéről pedig egy kidőlt nyírfát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak. A község közelében, a 8413-as úton a vasúti átjáró előtt és után is villanyvezetékek lógtak.

Veszprémben, a Csalogány utcában egy tizenöt méter magas fa foglalta el az úttestet, de a város vasútállomására is egy kidőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat. A vármegye más településein, például Borzaváron, Somlószőlősön ugyancsak fákat csavart ki az erős szél.

Fejér vármegyében Székesfehérvárról érkezik a legtöbb bejelentés. A Rádió utcában egy kihasadt fa széttört egy utcai padot. A Szatmári úton, az Alvinci utcában, a Vásárhelyi utcában is fákat csavart ki a szél. A Malom utcában kettészakadt egy fa, miután villámcsapás érte.

Gárdonyban pedig a Szövetkezetek útját egy kidőlt fa teljesen elzárja a forgalom elől

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém

fejér megye

vihar

viharkár

viharkárok